Bedrijfsruimte te huur


Oppervlakte

De grootte van de  ruimtes op de eerste verdieping is vanaf ca 45 m2 vvo.

Prijs
De huurprijs bedraagt € 80,00 per m2/per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Voorzieningen en servicekosten
In het gebouw is een aantal gezamenlijke voorzieningen aanwezig waarvoor de huurder servicekosten betaalt: alarminstallatie, afvalverzameling, brandmeldinstallatie, sleutelbeheer/gebouwbeheer, ICT, schoonmaak algemene ruimten en sanitair, glasbewassing, glasverzekering, nutsvoorzieningen (g/w/e), technische dienst, onderhoud installaties, graffiti verwijderen. Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 33,94 m2/per jaar exclusief BTW. Verhuurder brengt 5% administratiekosten in rekening over de servicekosten. De servicekosten worden jaarlijks afgerekend aan de hand van de werkelijke kosten.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimten worden casco plus opgeleverd dat wil zeggen met verlichting, vlakke wanden en vloeren, data en elektra voorzieningen. De pantry, toiletten en vergaderruimten zijn voor gezamenlijk gebruik.

Huurovereenkomst
De verhuur vindt plaats op basis van een huurovereenkomst op basis van een ROZ model, aangevuld met enkele specifieke Ymere clausules. De huurtermijn is in overleg. De jaarlijkse indexatie is overeenkomstig de stijging van het totaalprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Werknemers Laag (2006=100). Bankgarantie naar het model van de ROZ, ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

Bereikbaarheid
Garage Notweg ligt aan Notweg 38 in Amsterdam Nieuw-West (Osdorp). Garage Notweg is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Gratis parkeren op de openbare weg.

Meer informatie
Ymere
Jolijn Bloemendal
Telefoon: 088 000 89 00
Email: vv_bedrijfsruimte@ymere.nl
Website: www.werkplekymere.nl/notweg-garage

springstof marketing