WW&W is een leerwerkbedrijf dat samen met woningbouwcorporaties, aannemingsbedrijven en stadsdelen jongeren van alle etnische achtergronden een kans wil bieden op een baan en uitzicht wil geven op een goede toekomst. Jongeren die dreigen buiten de boot te vallen wordt een kans geboden op een goede toekomst. Het hebben van een opleiding en een baan biedt perspectief voor de toekomst.

Daarom zegt WW&W: werk is je toekomst !

WW&W is geen school maar een bedrijf en de deelnemers zijn geen leerling maar medewerkers. De medewerkers van WW&W leren een vak terwijl ze een baan met arbeidscontract en salaris hebben.  Een baan waarin zij zichzelf leren kennen, waarin ze leren samenwerken maar bovenal een baan waarin de deelnemers hun krachten en talenten zullen gaan ontdekken.

WW&W doet dat door de deelnemers zo veel als mogelijk  in te zetten in projecten in hun eigen wijk. Binnen deze projecten hebben zij banen op allerlei vakgebieden, er is altijd een baan die bij de deelnemer past. Zo werken zij niet alleen aan zichzelf en aan de wijk maar vooral aan hun toekomst!  Gemotiveerde jongeren met affiniteit voor de aanwezige vakgebieden die een leeftijd hebben tussen de 16 en 27 jaar kunnen bij WW&W direct aan de slag, mits ze een diploma willen halen.

Op hun site kun je meer informatie vinden over WW&W, hoe je er aan de slag kunt en je kunt er informatie vinden over de lopende projecten in Amsterdam.

Bijdrage aan werkgelegenheid

Wonen en Werken in de wijk draagt bij aan het Vliegwiel voor werkgelegenheid door jongeren van alle etnische achtergronden een kans te bieden op een baan en uitzicht willen geven op een goede toekomst. Dit doet WW&W door jongeren in dienst te nemen en al werkend op te leiden tot vakmensen.

Contact ondernemer

Flora Verstegen
Telefoon:  (088) 463 69 99
Mobiel: 06-836 778 13
E-mail: flora.verstegen@wonenenwerkenindewijk.nl
Website: http://www.wonenenwerkenindewijk.nl/

springstof marketing