Beeldenwerk biedt naast diensten als bedrijfsarts ook advies, coaching en training bij vraagstukken op het gebied van arbeid en reïntegratie. Iedereen die zichzelf wil ontplooien, aan zichzelf wil werken en kritisch naar zichzelf wil (leren) kijken is welkom.

Bedrijfsprofiel

Creatieve beeldende en ook wel ambachtelijke werkvormen, passief of actief, kunnen onderdeel zijn van deze diensten die Beeldenwerk biedt.

Beeldenwerk is creatief ín werk: haar werkwijze kenmerkt zich door de inzet van creatieve beeldende werkvormen voor in- en ontspanning. Met beeldmateriaal uiten mensen zich gemakkelijker, wordt de kern van de vraag sneller inzichtelijk gemaakt en ook werkelijk doorvoeld. Creatief beeldend bezig zijn is bovendien een goede manier om via de handen het hoofd (de ratio) met het hart (het gevoel) te verbinden.

Beeldenwerk is bovendien creatief náár werk: door haar specifieke werkwijze is Beeldenwerk in staat om creatieve oplossingen te bieden voor de terugkeer naar werk. Ook oplossingen die buiten de gebaande paden liggen.

Onderdeel van Beeldenwerk is de later ontwikkelde creatieve tak Creapalet met diverse mogelijkheden voor mensen die puur ter ontspanning creatief ambachtelijk bezig willen zijn.

Bijdrage aan vliegwiel

Beeldenwerk werkt regelmatig in projecten samen met andere ondernemers van de Garage Notweg in het kader van Vliegwiel voor werkgelegenheid, oa ‘van Talent naar Product’.

Contact ondernemer

Janine Molier-Bloot
Telefoon: 06-336 176 81
e-mail: janine@beeldenwerk.nl
websites: www.beeldenwerk.nl

springstof marketing