Creapalet is in 2009 opgericht door Janine Molier-Bloot tevens ondernemer van Beeldenwerk.

Bedrijfsprofiel

Creapalet biedt mensen de mogelijkheid om creatief bezig te zijn in het inloopatelier. Hier kan men individueel of groepsgewijs komen, voor zichzelf aan de slag gaan, of een techniek leren in verschillende workshops.

Creapalet is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om:

  • Samen bezig te zijn
  • Van elkaar te leren
  • Elkaar te inspireren
  • Te experimenteren

Creapalet heeft twee atelierruimtes, namelijk een glasatelier voor glasffusion & tiffany en een (cre)atelier voor alle overige technieken waaronder keramiek en textiele werkvormen. Mensen kunnen dus terecht om gebruik te maken van de ruimte, gereedschappen, ovens en inspirerende (kunst- en techniek) boeken en natuurlijk van Janine’s creatieve begeleiding. Materiaal is ter plekke te koop. Kenmerkend voor haar aanpak is experimenteren met vorm, materialen, kleur en verschillende technieken.

Verder maakt Creapalet creaties in opdracht zoals (bedrijfs)logo in glas, een speciaal sieraad etc. en verkoopt ze werk. Bekijk hier haar werk.

Bijdrage aan vliegwiel

Coaching en begeleiding op het gebied van talentontwikkeling met het doel betere (arbeids)keuzes te kunnen maken, bieden van stages om workshops te organiseren, het geven van workshops waarin skills en vaardigheden worden meegegeven en zelfstandig ondernemen wordt gestimuleerd. In 2013 wordt deze lijn doorgezet en worden hierin nieuwe samenwerkingen met andere Garage Notweg ondernemers aangegaan.

Contact ondernemer:

Janine Molier-Bloot
Mobiel: 06-336 176 81
e-mail: janine@creapalet.nl
websites: www.creapalet.nl

springstof marketing