De Kandidatenmarkt helpt voornamelijk jonge mensen uit Amsterdam op weg bij het vinden van werk, stage of opleiding. De Kandidatenmarkt vergroot de arbeidsparticipatie van jonge mensen vanaf 16 tot 30 jaar.

Bedrijfsprofiel

Veel jonge mensen hebben moeite met het vinden van een baan, stage of opleiding. Vaak gaat dat gecombineerd met een aantal factoren.

Bij De Kandidatenmarkt worden deze jonge mensen geholpen door middel van training en coaching in onder andere effectief netwerken, presenteren, solliciteren. Ze leren hoe het werkt in het bedrijfsleven door te investeren in relatienetwerken. Via dat netwerk lopen ze stage bij bedrijven en ondernemers. Vervolgens wordt dit netwerk uitgenodigd tijdens het zogenoemde event ‘de kandidatenmarkt’. Het is een omgekeerde banenmarkt waarbij de jonge kandidaten zichzelf presenteren aan potentiële werkgevers. De kandidaten organiseren zelf dit event waardoor het weer bijdraagt aan hun leerproces.

Kom langs
De Kandidatenmarkt helpt je graag op weg! Je bent iedere dag welkom of kom langs op:

  • maandag van 12.30 uur – 16.00 uur presentatie De Kandidatenmarkt
  • woensdag  van 9.00 uur – 13.00 uur training jongeren
  • vrijdag van 9.00 uur – 13.00 uur training jongeren

Iedere maandag vindt de presentatie plaats van De Kandidatenmarkt. Hier wordt verteld wat het inhoudt en waarbij ze jou kunnen helpen. Kom een keertje langs en neem gerust iemand mee!

Bijdrage aan vliegwiel

De Kandidatenmarkt heeft (samen met Filenetwerken) in de afgelopen 3 jaar 21 stagiaires de kans geboden om zichzelf verder te ontwikkelen in haar organisaties. Veel van deze stagiaires zijn elders afgewezen,  zijn nooit uitgenodigd voor een gesprek of moeten nog een korte stage lopen van ongeveer 1 tot 3 maanden. Daarnaast heeft zij 9 leer- en werkervaring trajecten aangeboden, aan volwassen die moeilijk bemiddelbaar zijn. Bij hen ontbreekt het vaak aan zelfvertrouwen, zij hebben moeite met combineren van werk en gezin of zij moeten nog een dagritme opbouwen. Deze mensen helpt zij bij het zetten van de eerste stap richting de arbeidsmarkt.

Contact ondernemer

Patricia Zebeda
Telefoon: (020) 716 38 48
Mobiel: 06-534 204 76
E-mail: info@dekandidatenmarkt.nl
Website: www.dekandidatenmarkt.nl

springstof marketing