Filenetwerken brengt mensen met elkaar in verbinding door samen te gaan reizen. Carpoolen ontziet het milieu en is kostenbesparend voor de individuele reiziger.

Bedrijfsprofiel

Mensen kunnen Filenetwerken gebruiken om onderweg te sparren over onderwerpen waar ze zelf weinig vanaf weten of gewoon om te praten over gelijke interesses. Op deze manier vergroten mensen hun netwerk  en besparen ze tegelijkertijd op hun reiskosten.

Individuele reizigers
Individuele reizigers kunnen gratis een profiel aanmaken op de website Filenetwerken. Daar kan gezocht worden op expertises en passies van andere reizigers die een rit aanbieden of een rit zoeken. Reizigers bieden andere reizigers hun kennis aan op een bepaald gebied of willen praten over dezelfde interesses etc. Profielen van reizigers kunnen gekoppeld worden aan vrienden of aan Filenetwerkers waarmee al eerder is gereisd.  Het netwerk van ‘vrienden van vrienden’ wordt hiermee gestimuleerd en is een onderdeel van het succes van Filenetwerken.

Bedrijven en organisaties
Naast individuele reizigers is Filenetwerken er ook voor bedrijven en organisaties. Zij kunnen hun medewerkers en bezoekers stimuleren om gebruikt te gaan maken van Filenetwerken. Speciaal voor ondernemingen is een aparte omgeving gecreëerd. Inmiddels telt Filenetwerken ruim 5000 reizigers die andere mensen een rit aanbieden in ruil voor kennis uitwisseling, kosten te besparen of het milieu ontlasten.

Bijdrage aan vliegwiel

Filenetwerken heeft in de afgelopen 3 jaar 21 stagiaires de kans geboden om zichzelf verder te ontwikkelen in haar organisaties. Veel van deze stagiaires zijn elders afgewezen,  zijn nooit uitgenodigd voor een gesprek of moeten nog een korte stage lopen van ongeveer 1 tot 3 maanden. Daarnaast heeft zij 9 leer- en werkervaring trajecten aangeboden, aan volwassen die moeilijk bemiddelbaar zijn. Bij hen ontbreekt het vaak aan zelfvertrouwen, zij hebben moeite met combineren van werk en gezin of zij moeten nog een dagritme opbouwen. Deze mensen helpt zij bij het zetten van de eerste stap richting de arbeidsmarkt.

Contact ondernemer

Patricia Zebeda
Telefoon: 020- 71 63 848
Mobiel: 06 – 53 420 476
E-mail: info@filenetwerken.nl
Website: www.filenetwerken.nl

springstof marketing