Garage Notweg als Vliegwiel
Garage Notweg brengt ondernemers samen die het concept ‘Vliegwiel voor werkgelegenheid’ ondersteunen. De ondernemers bieden mensen uit de buurt de kans om een start te maken naar werk, ondernemerschap of opleiding. Door samen te werken delen zij hun kennis, kunde, ervaring en faciliteiten. Iedere ondernemer biedt op haar manier ondersteuning in het zoeken naar je eigen talenten van mensen. Werk, stages en leer-werkplekken (duaal) zijn ook mogelijk bij de ondernemers van Garage Notweg.

Voortgang verbouwing Garage Notweg

Ymere
Ymere is initiatief nemer van Garage Notweg. Ymere is eigenaar van de voormalige Renault garage en verhuurt bedrijfsruimtes aan ondernemers. Ymere investeert veel in maatschappelijk vastgoed en bedrijfsverzamengebouwen die een bijdrage leveren aan het stimuleren van werkgelegenheid in wijken. Vanuit deze gedachten is Garage Notweg opgestart.
Daarnaast is Ymere nauw betrokken bij Nieuw-West Werkt!. Dit is een samenwerking tussen Ymere, Stadsdeel Nieuw West, diverse partners en het bedrijfslevens. Met als doel om voor eind 2013 duizend bewoners in Amsterdam Nieuw West te helpen aan een baan of opleiding. De ondernemers van Garage Notweg vormen hierbij een van de verbindende schakels in de keten.

springstof marketing