Bedrijfsruimte te huur

Bij Garage Notweg kunt u bedrijfsruimte huren. Momenteel zijn alle bedrijfsunits verhuurd. Maar soms komen er units vrij en wellicht komen er in de komende jaren nog extra units bij. Ymere, de verhuurder van het pand, is daarom altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven ondernemers die zich in Garage Notweg willen vestigen. Een voorwaarde is wel dat zij met hun onderneming een bijdrage leveren aan ‘Vliegwiel voor Werkgelegenheid’. Concreet houdt dit in dat zij met hun onderneming mensen aan het werk helpen, dat zij stage- of leerwerkplekken bieden of anderzins doen aan werktoeleiding, opleiding of talentontwikkeling. De voorkeur gaat uit naar ondernemers die afkomstig zijn uit westelijk Amsterdam en die zich met hun onderneming ook richten op doelgroepen uit westelijk Amsterdam.

Meer weten over prijzen, faciliteiten en huurovereenkomst? Lees dan verder op deze website http://www.garagenotweg.nl/bedrijfsruimte-te-huur-in-garage-notweg, of op de website van Ymere. U kunt ook direct contact opnemen met de contactpersoon van Ymere, Jolijn Bloemendal, via 088 000 89 00.

Vergaderruimte te huur

Op de begane grond is een vergaderruimte te huur die geschikt is voor maximaal 20 personen. De ruimte leent zich goed voor vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, trainingen, presentaties, etc.

Evenementenvloer te huur

Op de eerste verdieping is een evenementenvloer waar groepen tot 100 mensen kunnen worden ontvangen. Indien gewenst kunnen stoelen en tafels worden bijgeplaatst.

Voorwaarden en faciliteiten

De ruimtes zijn alleen te huur voor zakelijke doeleinden of activiteiten/bijeenkomsten voor de buurt, niet voor particuliere verhuur. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met het beheerder van de Garage Notweg op 06 461 35 202 of per e-mail via: verhuur@garagenotweg.nl.

In alle ruimtes kan gebruik gemaakt worden van beamer, laptop, scherm en whiteboard. Zowel de beneden als bovenverdieping is voor rolstolen bereikbaar. Op de benedenverdieping is een invalidetoilet aanwezig. De omgeving van Garage Notweg is ruim en groen met op steenworp afstand de Sloterplas en het winkelcentrum Osdorpplein. Garage Notweg is zeer makkelijk te bereiken, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Rondom het pand is volop gratis parkeergelegenheid.

Prijzen

Vergaderzaal begane grond: € 160,- per dagdeel (vier uur)

Evenementenruimte eerste verdieping: € 320,- per dagdeel (vier uur)

Koffie, thee, catering

Koffie, thee, water, koekje zijn inbegrepen voor (kleine) vergaderingen. Wilt u lunch of uitgebreide catering regelen neem dan contact op met de beheerder via verhuur@garagenotweg.nl. Voor uitgebreide catering kunt u ook contact opnemen met de huiscateraar Zoubida Salhi op 06-22575540, of per e-mail: z.salhi@live.nl. Zij kan u voorzien van koude/warme hapjes, lunch, diner of buffet incl. fris en drank.

 

springstof marketing